Strandfelügyeleti rendszer

 

A rendszer működését a jelenlegi legmodernebb technológia segítségével üzemeltetjük.

Gépeink a PL3-as kamerás ejtőrendszerrel ellátott teljesen vízálló drónok, melyek vízpárában, esőben, akár hóban is helyt állnak.

A strandon szolgálatot teljesítő eszközök szigorú karbantartási normának megfelelően, folyamatosan ellenőrizve vannak.

A kiépített rendszerüzemeltetés alatt összeköttetésben van a strandon szolgálatot teljesítő mentőegységekkel, hogy a lehető leggyorsabban lehessen az esetleges vészhelyzetet elhárítani.

Szolgálatban meghatározott járőrözési útvonalon pásztázza a drón az előre felprogramozott megfigyelendő területet, ha bármi rendellenességet észlel a szolgálatot teljesítő operátor, akkor megállítja a drón mozgását, és beavatkozik a lehető leggyorsabban.


Folyamatos felügyelet…

Az apró és gyors mozgású teljesen vízálló kis gép, akár 70 km/h-ás sebességre is képes, ezért nagyon nagy terület, folyamatos, gyors megfigyelésére képes a tökéletes biztonságérzet eléréséért.


Mentőrendszer…

A nagyobb testű gép, akár egy teljes értékű mentőkarikát vagy mentődobot képes a lehető legpontosabban a bajbajutotthoz eljuttatni.


Hóban, fagyban....

A legmodernebb kamera rendszerrel ellátott gép, mely szélsőséges időjárási viszonyok között is bevethető. Speciális fűtőrendszere segítségével -30 fokig bevehető.

Eszközök

PL-1
Ejtő rendszer

2015-ben, amikor megjelent a drónoknál a dobás igénye, egy egyszerű szervóval oldották meg.

PL-2
Kamerás ejtő rendszer

PL-1-es rendszer továbbfejlesztett változata, melyen egy kamera lett elhelyezve, amit be lehetett állítani a kívánt látószögbe, de igény volt a mozgatásra, így hamarosan megjelent a PL-3-as széria.

18d4ffef11d17c1ab3fe4effe01ee0ec--korean-actors-tao
PL-3
Kamerás ejtő rendszer

Jelenleg a legmodernebb ejtő rendszer, melyet egy távolról vezérelhető 4K-s kamera rendszer online támogatásával lehet még precízebb mentő eszközdobást elérni, így a legpontosabban érhet a bajbajutotthoz a segítség.

PL-4
Éjjellátó rendszer

A legtöbb mentési feladat esőben, ködben, füstben kell elvégezni, legkevesebbszer napsütésben, ideális körülmények között. Elkerülhetetlenné vált a sötétben lévő keresésre egy megoldást találni, így megalkották a PL-4-es rendszert.

Strandfelügyeleti rendszerek

A biztonságos, fürdőzés elengedhetetlen része.

Mobil, alkalmi megoldások

Mobil megoldásokat olyan helyekre ajánljuk, ahogy eseti megfigyelés szükséges, hétvégi strandolás, úszó, vitorlásversenyek, stb.

Telepített rendszerek a szezonra.

A kitelepült starndfelügyeleti rendszert olyan helyekre ajánljuk, ahol egész nyári szezoban üzemel a strand, nagyon hosszú partszakaszon, amelynek teljes beláthatósága nehezen kivitelezhető.